Tehnologija

LUTEC - Jedan svijet rasvjete

LUTEC - Jedan svijet rasvjete

LUTEC u svojoj ponudi ima veliki spektar rasvjetnih proizvoda od kojih najveći fokus stavljamo na arhitektonski dizajn koji s kreativnim oblicima osvjetljenja stvara zadivljujuće prikaze na vašim zidovima ili vrtnim stazama.

Funkcionalni proizvodi koji kombiniraju čvrste materijale sa stilskom privlačnošću i dekorativni proizvodi u rasponu od klasičnih retro razdoblja, pa sve do ultra modernih oblika. Jednom riječju, u LUTEC ponudi može se pronaći za svakog ponešto.

LUTEC brend pokrenut je 2010 godine s idejom da je rasvjeta jedna jedinstvena cjelina s velikim brojem specifičnih zahtjeva i izazova. Od samih početaka LUTEC ima za cilj pružiti kreativna rješenja i inovativan dizajn koristeći kvalitetne materijale i pouzdane sustave. Brend je ono što nam daje potrebnu vidljivost. Omogućuje nam predviđanje tržišta, donošenje vlastitih izbora vezanih uz trendove i razvoj rješenja kakvim ih percipiramo preko naših partnera u različitim zemljama.

Poruka koju LUTEC promovira je "Connected by lighting", odnosno povezani rasvjetom. Upravo ta poruka naglašava našu namjeru da razvijamo proizvode u skladu s krajnjim potrošačem, kroz sve naše mreže i kanale distribucije želimo isporučiti što kvalitetniji proizvod, vama, našem kupcu. Postavši jedan od glavnih brendova u području rasvjete, LUTEC ima za glavni cilj konsolidirati svoju ponudu kroz kreativnost, a dizajn razviti i uključiti na najvišu razinu kvalitete i usluga.

LUTEC je vodeći brend na tržištu pametne rasvjete s proizvodima koji poboljšavaju izgled svake vanjštine, fleksibilnom atmosferskom rasvjetom, mogućnošću promjene boje, prigušenjem svjetlosti i postavkom različitih scena, a sve to kontrolira se putem LUTEC Connect mobilne aplikacije ili daljinskog upravljača. LUTEC rasvjetna tijela kompatibilna su s vlastitom Wi-Fi vezom i ostalim Bluetooth platformama.

Jedan svijet, različita lica, različiti segmenti razvijani s istom brigom o kvaliteti i učinkovitosti.

Jedna od glavnih odluka koje je LUTEC donio je srušiti zidove između svakog odjela kako bismo poboljšali usluge u kojima svatko ima pozitivnu ulogu u svim projektima. Djeluje, jer smatramo da smo svi odgovorni za uspjeh proizvoda. Svi znamo da je razvoj složen postupak s mnogim preprekama koje treba prevladati, no zajednički rad pomaže našem timu da što je moguće lakše postigne savršeno rješenje. Znanje se dijeli na svim razinama. Kreativnost, marketing, inženjering, proizvodnja i prodaja su jedno. Ova metoda značajno skraćuje vrijeme izlaska na tržište.

Nastavi čitati

Boja svjetla i odabir prave boje

Ostavite komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Besplatna dostava

Ostvarite pravo na besplatnu dostavu narudžbom većom od 100 €

Povrat proizvoda

Ako ste nezadovoljni kupljenim proizvodom iskoristite pravo na 14 dana za povrat

Korisnička podrška

Za sva pitanja nam se slobodno obratite na email ili telefon bez obaveza

Sigurno plaćanje

Plaćanje možete izvršiti na siguran način preko CorvusPay servisa